Produkty dla wosk cukru płynnego (6)

Ciemny Cukier Muscovado

Ciemny Cukier Muscovado

Muscovado Muscovado to cukier trzcinowy z wyspy Mauritius, znany również jako cukier Barbados. Klimat tej małej wyspy na Oceanie Indyjskim jest idealny do uprawy trzciny cukrowej. W przeciwieństwie do większości cukrów brązowych, które powstają przez dodanie melasy do rafinowanego cukru białego, cukier Muscovado przejmuje smak i kolor swojego źródła, soku trzcinowego. Dzięki temu cukier Muscovado zachowuje naturalne minerały i witaminy z trzciny cukrowej. Ma zawartość melasy wynoszącą 10-15%, co sprawia, że jest bardzo miękki, grudkowaty i wilgotny w swojej konsystencji. Smak i zastosowanie Smak cukru Muscovado jest delikatny, toffi i słodowy, co nadaje temu rodzajowi cukru jego unikalny charakter. Cukier Muscovado jest bardziej odporny na wysokie temperatury niż inne cukry, co sprawia, że idealnie nadaje się do użycia w gorących potrawach lub wypiekach. Nadaje potrawom i gorącym napojom szczególną, wyrazistą słodycz i jest idealny do słodzenia ...
Koncentraty syropu

Koncentraty syropu

Z 0,5 litra otrzymujesz 10 litrów gotowej lemoniady. Koncentraty są produkowane w Danii przez wiodącego skandynawskiego producenta napojów dla Happy-Mix. Z 0,5 litra otrzymujesz 10 litrów gotowej lemoniady. Zawsze świeże, przeprowadź test smaku. Koncentraty są produkowane dla Happy-Mix w Danii przez wiodącego skandynawskiego producenta napojów.
Organiczny Cukier Agawowy / Organiczny Syrop Agawowy

Organiczny Cukier Agawowy / Organiczny Syrop Agawowy

BIO Cukier z Agawy / BIO Syrop z Agawy BIO Syrop z Agawy lub BIO Syrop z Agawy to standardowo złoto-brązowy, rzadki, czysty syrop z agawy pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych (DE-ÖKO-006). Oprócz standardowej złoto-brązowej wersji, dostępny jest syrop z agawy w różnych odcieniach, od bardzo jasnego do bardzo ciemnego, do specjalnych zastosowań. BIO Syrop z Agawy jest alternatywnym środkiem słodzącym, który często jest spożywany przez wegan. W branży gastronomicznej syrop z agawy jest również chętnie wykorzystywany, na przykład do koktajli. Surowiec produkowany z różnych odmian agawy w Meksyku składa się z glukozy, a w zasadzie z fruktozy (około 80%), co sprawia, że ma bardzo niski indeks glikemiczny. Syrop z agawy jest często stosowany jako zamiennik cukru, przy czym szczególnie przez wegan jest często używany jako substytut miodu. Jest przy tym nieco słodszy od produktu pszczelego. BIO Syrop z Agawy szybko się rozpuszcza i może występować w różnych odcieniach kolorystycznych oraz różnorodnych...
Mąka guarowa

Mąka guarowa

Mąka guarowa jest pozyskiwana z endospermu rośliny guar, Cyamopsis tetragonolobus. Należy do rodziny roślin strączkowych. Tak zwana fasola krzewiasta jest uprawiana głównie w Indiach i Pakistanie od lipca do grudnia. Jakość, dostępność i ceny są jednak w dużym stopniu uzależnione od monsunu w tym okresie. Rajasthan, Gujarat i Haryana to jedne z najważniejszych regionów uprawy. Suche ziarna guarowe są młócone, aby uzyskać nasiona guar. W kolejnym kroku z nasion, poprzez oddzielenie łupiny i kiełka, wytwarzany jest hydrokoloid guar (split).
Cukier

Cukier

Cukier Kryształowy Cukier biały w jakościach EG I i II Cukier Cukrowy Cukier trzcinowy z różnych części świata jako surowy cukier trzcinowy lub cukier biały Inne Cukry Dekstroza, Fruktoza
Kwas cytrynowy

Kwas cytrynowy

Czas dostawy: 3 - 5 dni roboczych Pojemność dostawy: 100 000 Kg / miesięcznie Minimalna ilość zamówienia: 1 x worek 25 Kg Wyślij zapytanie e-mailem Pokaż numer telefonu Worek 25 Kg